Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Englemageren

På jagt efter en seriemorder Læs mere
2023
Dansk
93 min
Kan streames på
Netflix Grand Hjemmebio Rakuten TV Viaplay Rent & Buy SF Anytime

Filmen 'Englemageren' er en psykologisk og brutal thriller, der handler om kriminalbetjenten Laura, som er specialiseret indenfor cyberkriminalitet.

Laura har været sygemeldt med en psykose efter en fødselsdepression, men da hun falder over en sag om en bestialsk seriemorder, vækkes hendes interesse. Hun beslutter sig nu for, at det er på tide at vende tilbage.

Filmens rollebesætning består bl.a. af Julie R. Ølgaard (RåzoneEfter brylluppetDig og mig), Roland Møller (KapringenNordvest og Under sandet), Christopher Læssø (The SquareDe frivillige) og Stine Stengade (En kærlighedshistoriePrag).

Udover, at man finder Julie R. Ølgaard foran kameraet, er hun også kvinden bag idéen til filmen, som hun har produceret samt skrevet i samarbejde med Yusuf Othman. Ølgaard agerer desuden konceptuerende instruktør i samarbejde med Esben Tønnesen.

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
2.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.