Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Bastarden

Mads Mikkelsen på heden Læs mere
2023
Dansk
Kan streames på
Grand Hjemmebio Rakuten TV Viaplay Rent & Buy
Fallback image

Filmen 'Bastarden´(tidligere 'Kongens Land') fortæller den sande historie om kampen om den uopdyrkede jyske hede i 1750’ernes Danmark – en kamp om naturen, kærlighed, ondskab, store ambitioner og ofre.

I 1755 er det Frederik 5's største ønske at kolonisere og civilisere den jyske hede, derfor begiver den stålsatte kaptajn Ludvig Kahlen sig afsted for at opdyrke heden.

Det viser sig dog at være en større udfordring, da jorden er gold, og både ulve og lovløse hærger landet. Dertil forsøger den frygtindgydende godsejer Frederik de Schinkel at tvinge Kahlen væk.

Da Schinkels husholderske, Ann Barbara, løber væk og søger tilflugt hos Kahlen, formes der et stærk bånd mellem de to, og sammen tager de kampen op.

Filmen er den første dansksprogede film fra den danske instruktør Nikolaj Arcel siden den yderst succesfulde En Kongelige Affære

I hovedrollerne ses Mads Mikkelsen og Amanda Collin.

 

 

Rating star
5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.