Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Across the Universe

All you need is love - musical med Beatles-numre. Læs mere
2008
Drama
133 min

Musicalen 'Across the Universe' er baseret på The Beatles' sangkatalog. 

Det er en kærlighedshistorie, som foregår i 1960’ernes USA – en turbulent tid med rock’n’roll, sociale protester og eksperimenter med stoffer. Mere end 30 Beatles-sange er vævet ind i plottet om to elskende, Jude og Lucy, og filmen er fyldt med referencer til tidligere Beatles-film 'Help!', 'A Hard Day's Night', 'Magical Mystery Tour', 'Yellow Submarine' og 'Let It Be'.

Jude (Jim Sturgess), en ung havnearbejder fra Liverpool, rejser til Amerika for at finde sin far – en amerikansk soldat moren mødte under krigen. Han bliver ven med Max (Joe Anderson), som dropper studierne for at tage til New York. Sammen flytter de ind i en lille lejlighed og opsluges af bohemelivet med storbyens skæve eksistenser. Jude møder også Max’ lillesøster Lucy (Evan Rachel Wood) – og de forelsker sig.

Da Max bliver indkaldt til militæret, og dermed Vietnamkrigen, involveres Jude og Lucy i antikrigsbevægelsen og bliver en del af den voksende modkultur, med Dr. Robert (Bono) og Mr. Kite (Eddie Izzard) som guider.

Historien tager publikum fra Liverpools skibsværfter til psykedeliske fester i Greenwich Village og fra voldelige protester i Detroit til Vietnams blodige marker. Undervejs skilles det elskende par af kræfter, som er ude af deres kontrol. Jude og Lucy må til sidst, mod alle odds, selv finde vejen tilbage til hinanden.

 

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
3.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere musicals

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.