Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

All the Beauty and the Bloodshed

Vinder af Guldløven 2022 Læs mere
2023
Dokumentar
113 min
Kan streames på
SF Anytime

Dokumentarfilmen 'All the Beauty and the Bloodshed' handler om den kompromisløse fotokunstner Nan Goldin, som i dag kæmper for at den stenrige familien Sackler skal drages til ansvar for sin rolle i opioid-epidemien.

Goldin brød igennem med sine intime og autentiske fotografier af homoseksuelle og transkønnede subkulturer i Boston og New York i 1970'erne og 1980'erne.

Hun er nu udstillet på nogle af verdens førerende museer som Louvre og Guggenheim, der har modtaget donationer fra Sackler-familien.

Gennem Goldins kamp mod familievirksomheden tegner dokumentarfilmen et portræt af et altødelæggende samfundsproblem. Opioid-epidemien og Sackler-familien er tidligere blevet skildret i dokumentarserien 'The Crime of the Century' og fiktionsserien Dopesick.

Filmen er instrueret af Laura Poitras, der også står bag den Oscarvindende dokumentar Citizenfour om den verdenskendte whistleblower Edward Snowden. Filmen om Nan Goldins kamp mod medicinal-dynastiet vandt Guldløven ved filmfestivalen i Venedig i 2022.

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
5.1
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.