Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

All the Money in the World

Kidnapning af Ridley Scott Læs mere
2018
Thriller
132 min
Kan streames på
Viaplay HBO Max Blockbuster iTunes SF Anytime

Filmen 'All the Money in the World' bygger på autentiske begivenheder og handler om kidnapningen af rigmanden J. Paul Gettys barnebarn.

Kidnapperne kræver en betragtelig løsesum, men selvom Getty er verdens rigeste, med en formue langt over en mia. dollars, afholder han sig fra at betale. Det får den desperate mor til den kidnappede til at tage sagen i egen hånd, og sammen med forhandlingseksperten Fletcher Chase forsøger hun at overtale sin stædige svigerfar til at købe sønnen fri.

’All the Money in the World’ er et spændingsdrama af den anerkendte instruktør, Ridley Scott, og filmen blander sin kidnapningshistorie med et menneskeligt portræt af rigdommens karakter.

Rollen som den nærige Paul Getty spilles af Christopher Plummer, der overtog tjansen, efter Kevin Spacey blev klippet ud pga. anklager om seksuelle overgreb.

Bogen ’Painfully Rich’ af John Pearson ligger til grund for plottet i filmen, der godt nok tager udgangspunkt i virkeligheden, men er dramatiseret. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.