Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Alphabet

Hvordan kan man ændre skolesystemet? Læs mere
2014
Dokumentar
113 min
Kan streames på
iTunes

Dokumentarfilmen 'Alphabet' tager udgangspunkt i, hvordan skole og indlæring handler om at lære det enkelte barn mest muligt indenfor nøje fastsatte rammer og et veltilrettelagt mønster, men der er ikke plads til at træde uden for den sikre sti.

Resultatet er ensretning af børn og unge, som det især ses i det kinesiske uddannelsessystem, men Erwin Wagenhofer har en anden tilgang til læringsprocessen. Han går bag hele den struktur, der ligger til grund for det moderne uddannelsessystem. 

Med sin tredje dokumentarfilm går den østrigske dokumentarist atter kritisk til værks efter ’We Feed the World’ (2005) og ’Let’s Make Money’ (2008), der satte henholdsvis fødevareindustrien og den finansielle verden under lup.

Denne gang sættes der spørgsmålstegn ved uddannelsessystemet gennem interviews med eksperter, fagfolk, studerende og ufaglærte i bl.a. Kina, Tyskland og Spanien. (copyright: kino.dk)

Rating star
3
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.