Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Amazing Spider-Man

Edderkoppen nulstilles Læs mere
2012
Action
132 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Google Play Rakuten TV Blockbuster Netflix

I 'The Amazing Spider-Man' er teenageren Peter Parker (Andrew Garfield) lidt af en outsider i high school. Som barn blev han forladt af sine forældre og opfostret af sin onkel Ben (Martin Sheen) og sin tante May (Sally Field).

Mens teenageproblemerne hober sig op, forsøger Peter at få det til at fungere med sin første kæreste Gwen Stacy (Emma Stone). Da han opdager en mystisk taske, der tilhørte hans far, begynder han at stille spørgsmålstegn ved sine forældres bortkomst, hvilket fører ham til virksomheden Oscorp og sin fars tidligere kollega Dr. Curt Connors’ (Rhys Ifans) laboratorium.

Her udsættes han for en ulykke, der på mystisk vis giver ham superkræfter, og snart bekæmper Parker kriminalitet som den utrolige Spider-Man.

Det er ikke mere end ti år siden, at Marvel-helten Spider-Mans oprindelseshistorie blev skildret på film. Dengang var det med Tobey Maguire som den net-svingende, maskerede superhelt, og filmen fik to kommercielt succesrige efterfølgere i 2004 og 2007. 

'The Amazing Spider-Man' har Marc Webb ved roret, der instruerede det romantiske indie-drama ’(500) Days of Summer’.

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.