Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Apollo 11

Den første månelanding Læs mere
2019
Dokumentar
93 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes Rakuten TV

Dokumentarfilmen 'Apollo 11' ser nærmere på den første bemandede landing på Månen med kommandør Neil Armstrong og pilot Buzz Aldrin i 1969.

Filmoplevelsen har været intet mindre end 50 år undervejs, da den først er blevet til, efter man fandt guld i form af hidtil usete 70 mm-optagelser af opsendelsen.

'Apollo 11' tager os med ind i hjertet af NASAs mest berømte mission - nemlig den, der satte den første mand på månen og gjorde de to astronauter Neil Armstrong og Buzz Aldrin til super stjerner verden over.

Vi er med helt tæt på de tre astronauter ombord på Apollo 11, vi er med folkene i Mission Control og så følger filmen, de millioner af tilskuere, der oplevede de vigtige dage og timer i 1969, da menneskeheden tog et stort spring i fremtiden.

Rum-missionen er flere gange blevet skildret i fiktionsfilm som bl.a. First Man og Mænd af den rette støbning (The Right Stuff).

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
5.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.