Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Armageddon (1998)

Bruce Willis & Co. skal redde verden. Læs mere
Action
151 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Disney+ Viaplay Rent & Buy

'Armageddon' starter en tidlig morgen i det ydre rum, hvor rumfærgen Atlantis og dens besætning under en rumvandring bliver ramt af noget uforklarligt og de mister kontakten med jorden.

Få timer senere rammes USAs østkyst af en kraftig meteorstorm der blandt andet efterlader store ødelæggelser i New York.

Ødelæggelserne er kun en advarsel om, hvad der er i vente. En asteroide på størrelse med Texas har kurs direkte mod jorden. Hvis den Rammer, vil det udløse en katastrofe, der vil betyde enden på jorden og menneskets eksistens.

NASA får den næsten umulige opgave: At ødelægge asteroiden eller få den til at skifte kurs. 

Til det får de brug for hjælp fra verdens bedste bore-team, så nu afhænger verdens overlevelse af en gruppe meget specielle typer.

'Armageddon' er spækket med kendte ansigter som Bruce Willis (Det femte element12 Monkeys), Billy Bob Thornton (The Astronaut Farmer), Ben Affleck (Daredevil), Liv Tyler (The Strangers), Steve Buscemi (Con Air) og Owen Wilson (Midnight in Paris).

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.