Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Attack the Block

Indre by imod det ydre rum Læs mere
2012
Action
89 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes

Sygeplejersken Sam bliver i 'Attack the Block' overfaldet på en øde gade i det sydlige London af en bande teenagere: Pest, Dennis, Jerome, Biggz og deres anfører Moses.

I nærheden ralder noget fra himlen ned gennem taget på en bil. Braget giver Sam mulighed for at slippe væk, mens knægtene undersøger nedfaldsstedet. Det viser sig at indeholde noget mystisk. Så mystisk, at de slæber det, de finder i bilen, med hen til den lokale narkopusher, Ron (Nick Frost).

Snart går det op for den unge bande, at det første nedslag kun var en forsmag, for pludselig vælter det ned fra himlen med mystiske rumuhyrer. Drengene bevæbner sig til tænderne med sværd, knive, bat og fyrværkeri for at bekæmpe dem.

Måske er det i virkeligheden kun deres gruppe, som kan redde London fra at blive overtaget af de sælsomme skabninger fra det ydre rum?

'Attack the Block' Joe Cornish's spillefilmsdebut som instruktør. Han har desuden været med til at skrive Spielbergs Tintin: Enhjørningens hemmelighed.

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.