Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Batman

Robert Pattinson som superhelt Læs mere
2022
Action
175 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Viaplay Rent & Buy Blockbuster

Filmen 'The Batman' er en ny historie om DC-helten af samme navn, der tidligere er blevet spillet af bl.a. Michael KeatonChristian Bale og Ben Affleck.

I to år har Batman fungeret som Gothams beskytter, der lever i skyggerne og som langsomt rydder op i byens kriminalitet og den beskidte underverden.

Da højtstående personer imidlertid bliver slået ihjel, står Flagermusen overfor sin hidtil største sag.

En seriemorder efterlader ham nemlig kringlede gåder på gerningsstederne, der viser sig at være en del af en større plan end måske først antaget.

'The Batman' er Robert Pattinsons første optræden som Nattens Ridder. Han får selskab af en række andre stjerner og kendte Batman-karakterer, bl.a. Catwoman (Zoë Kravitz), The Riddler (Paul Dano), The Penguin (Collin Ferrell), Alfred (Andy Serkis), James Gordon (Jeffrey Wright) og Carmine Falcone (John Turturro).

Bag filmen står instruktør Matt Reeves (CloverfieldAbernes Planet: RevolutionenAbernes Planet: Opgøret), der har valgt at tage en meget dyster tilgang universet med en ung Batman, der har fokus på detektivarbejdet og Bruce Waynes traumer.

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
4.1
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.