Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Begravet i fortiden

Privatdetektiven Liam Neeson Læs mere
2014
Action
114 min
Kan streames på
Viaplay Blockbuster SF Anytime Rakuten TV C More

Filmen 'Begravet i fortiden' handler om den tidligere betjent Matthew Scudder, der siden en skudduel fik uforudsete og tragiske konsekvenser, har levet et liv som uautoriseret privatdetektiv.

Den tvivlsomme levevej bringer ham i kontakt med personer, der søger hjælp, hvor de offentlige myndigheder må give op, og Scudder gebærder sig i en moralsk gråzone, hvor hævn og retfærdighed vejer tungere end lovens rammer.

Da han bliver kontaktet af en narkogangster, hvis hustru er blevet brutalt myrdet, kommer privatdetektiven på færten af to seriemordere med forkærlighed for unge kvinder. 

Med den mørke krimi, baseret på en roman af Lawrence Block, fortsætter Liam Neeson sin rejse fra karakterskuespiller til en stærkt handlekraftig action-karakter. 

Sammenlignet med film som ’Taken’ (2008), ’Taken 2’ (2012) og dette års ’Non-Stop’ er vi dog ovre i den mere seriøse del af skalaen, hvor der ikke nødvendigvis nedlægges hårde kriminelle på stribe uden den mindste form for modstand.

Scott Frank, der i 2007 stod bag den skammeligt oversete thriller ’The Lookout’, har instrueret Liam Neesons jagt på de koldblodige mordere. (copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.