Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Betties tur

Drama med Catherine Deneuve Læs mere
2013
Drama
116 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime

I 'Betties tur' er Bettie er i krise. Den tidligere skønhedsdronning, der nu er i 60erne, lever sammen med sin aldrende mor og ejer en konkurstruet cateringvirksomhed.

Desuden er hun blevet forladt af sin elsker, den gifte forretningsmand Alain, der har vist sig at vente barn med en yngre kvinde. Konfronteret med et forlist forhold og en svært skrantende forretning forlader Bettie pludselig en dag det liv, hun kender.

En sviptur til købmanden udvikler sig til et impulsivt road trip, og snart er Bettie på sit livs eventyr. Undervejs møder hun sit barnebarn, og langsomt genfinder hun en mening med tilværelsen.

'Betties tur' er et fransk komediedrama skrevet og instrueret af Emmanuelle Bercot. Filmens manuskript er udarbejdet specielt til Catherine Deneuve og kan betragtes som en hyldest til den ikoniske skuespillerinde, som fik sit gennembrud med musicalen 'Pigen med paraplyerne' (1964) og sidenhen har medvirket i adskillige film - både i Frankrig og i udlandet.

'Betties tur' har endvidere Nemo Schiffman (der også medvirkede i Bercots 'Backstage') og Gérard Garouste som den kvindeglade Alain.

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.