Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Big Sick

Kærlighed og kulturmøde Læs mere
2017
Komedie
119 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Amazon Prime Viaplay

Den romantiske komedie 'The Big Sick' er baseret på en sand historie om vanskelig kærlighed mellem forskellige nationaliteter.

Pakistanske Kumail laver stand-up på en bar i Chicago, da han møder den hvide, amerikanske Emily. Hvad der starter med et engangsknald, udvikler sig hurtigt til noget mere. Kumails forældre ønsker dog, at han skal følge sine kulturelle rødder og lade sig indgå i et arrangeret ægteskab med en pakistansk kvinde.

Da Emily bliver meget syg og må lægges i koma, møder Kumail forældrene på hospitalet for første gang, og de ser bestemt heller ikke ham som den perfekte svigersøn.

'The Big Sick' er et komisk portræt af forældre, sygdom og interkulturel kærlighed samt de problemer, der kan følge med.

Kumail Nanjiani har skrevet manuskriptet i samarbejde med sin kone Emily V. Gordon. Vi har tidligere set Nanjiani i mindre skuespillerroller i komedier som Central Intelligence og Mike and Dave Need Wedding Dates, men han er primært kendt fra live comedy og tv-serier.

Nanjianis komediekollegaer Bo Burnham og Aidy Bryant spiller også stand-up-komikere i filmen. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.