Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Blackhat

Cyber-thriller af Michael Mann Læs mere
2015
Action
120 min
Kan streames på
Blockbuster Rakuten TV SF Anytime

I 'Blackhat' løslades den fængslede hacker Nicholas Hathaway på den betingelse, at han vil samarbejde med de amerikanske og kinesiske myndigheder om at fange et netværk af cyber-kriminelle. Den mystiske organisation udøver brutal terror uden at efterlade det mindste spor eller så meget som skyggen af et motiv.

Den intense jagt kaster snart Hathaway og hans nye makkere ud i et farligt spil katten efter musen, der fører holdet fra Chicago til Los Angeles over Hong Kong og Jakarta.

Thrilleren ’Blackhat’ er instrueret og skrevet af Michael Mann, der tidligere har skildret den kriminelle underverden med stilsikker hånd i film som Heat, Collateral og Miami Vice. 'Blackhat' er Manns første film siden den skuffende Public Enemies fra 2009. Titlen henviser til den gængse term om en ondsindet hacker og er taget fra western-genrens hatteklædte skurke. 

I hovedrollen ses Chris Hemsworth, der tilføjer Hollywood-glamour til en ellers international rollebesætning. (copyright: kino.dk) 

Rating star
3.2
/6
Brugerne
Rating star
2.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.