Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

BlacKkKlansman

En Spike Lee joint Læs mere
2018
Komedie
135 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes SF Anytime Rakuten TV

Komedie-dramaet 'BlacKkKlansman' foregår i 1970erne i Colorado, hvor den unge Ron Stallworth ansættes som delstatens første afroamerikanske politimand.

Hans opgave bliver at infilterere De Sorte Pantere, men han standser ikke der. Den snarrådige Ron vælger nemlig at kontakte selveste Ku Klux Klan for at blive medlem. 

Inden længe har han etableret en direkte forbindelse over telefonen, men når det kommer til at mødes ansigt til ansigt, får han brug for hjælp fra sin hvide kollega. Snart er Ron og to andre politimænd i fuld gang med at undergrave klanen indefra. 

'BlacKkKlansman' bygger på vanvittige, men autentisk begivenheder, og er ikke bange for at sidestille sort humor med et tragisk kapitel i amerikansk historie. 

Instruktøren Spike Lee har altid haft en politisk dagsorden, og har med denne film leveret en "joint" på niveau med hovedværkerne 'Do the Right Thing' og Malcolm X. En indsats, der også blev hyldet ved dette års Cannes Filmfestival, hvor filmen vandt juryens særpris.

Denzel Washingtons søn, John David Washington, spiller den bærende hovedrolle og får selskab af Adam Driver samt en veloplagt Topher Grace. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.9
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.