Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Blade Runner: The Final Cut

Repremiere på sci-fi-klassikeren Læs mere
2015
Science Fiction
117 min
Kan streames på
Viaplay Blockbuster iTunes SF Anytime Rakuten TV Grand Hjemmebio

Science fiction-klassikeren 'Blade Runner' foregår i Los Angeles i 2019, hvor genetisk konstruerede "replikanter", der ligner mennesker til forveksling, bruges som arbejdskraft på nye kolonier i rummet.

Til gengæld er de forbudt på Jorden, og skulle de alligevel finde på at komme vores vej forbi, bliver de udryddet af et særligt politi kaldet "Blade Runners".

Rick Deckard tilhører denne særlige division og bliver sat på en opgave, der består i at eliminere fire undslupne replikanter. Men missionen fører den rutinerede blade runner ned ad en vej, der ændrer hans liv for altid.

'Blade Runner' er baseret på Philip K. Dicks 'Do Androids Dream of Electric Sheep' , og romanen fra 1968 er en af de fremmeste eksponenter for neo noir.

Da filmen havde premiere i 1982, var det til en blandet modtagelse hos anmelderne og skuffende opbakning fra publikum. Siden har filmen fået klassikerstatus, ikke mindst på grund af de to redigerede versioner, hvoraf den seneste, 'The Final Cut' fra 2007, er den, der kommer tættest på Ridley Scotts oprindelige vision. (copyright: kino.dk)

'Blade Runner: The Final Cut' vises uden undertekster.

Rating star
5.4
/6
Brugerne
Rating star
5.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.