Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Blinded by the Light

Med Bruce Springsteens musik Læs mere
2019
Komedie
114 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes SF Anytime Rakuten TV Viaplay

Filmen 'Blinded by the Light' foregår i 1980ernes England, hvor jernladyen Margaret Thatcher styrer landet med hård hånd, og arbejdsløsheden er enorm blandt især folk i provinsen og de unge.

Med denne håbløse udsigt står teenageren Javed, der er af indisk afstamning, til at ende som taxachauffør eller grønthandler.

Javed vil dog hellere være forfatter, men familien, og især hans traditionsbundne far, ser ingen karrieremuligheder i at skrive bøger, så han forsøger at punktere sin søns drøm.

Den nedslåede unge mand oplever dog fornyet håb og inspiration gennem den amerikanske rockstjerne, Bruce Springsteens, musik, hvis tekster taler direkte til ham.

'Blinded by the Light' er en feel good-film om at følge sine drømme uanset om det betyder, at man må tage afstand fra sin families værdier.

Komedie-dramaet er instrueret af Gurinder Chadha, som tidligere har stået bag britiske teenage-klassikere som Bedre end Beckham og Hormoner, hængerøve og hårde bananer. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.