Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Blue Velvet (1986)

David Lynchs amerikanske drøm Læs mere
Drama
120 min
Kan streames på
iTunes

Filmen 'Blue Velvet' starter med den unge mand, Jeffrey Beaumont, som er på besøg i sin hjemby, hvor finder han et afskåret øre i græsset.

Jeffrey melder det til politiet og kommer i kontakt med politimesterens søde datter, Sandy. Men istedet for at lade sagen være, begynder Jeffrey at undersøge, hvor øret mon kommer fra, og ledetrådene fører ham til den mystiske natklubsangerinde, Dorothy Vallens og den psykopatiske forbryder Frank Booth.

David Lynch brød igennem til det brede publikum med 'Blue Velvet' - den stilfulde og foruroligende miks af kriminalhistorie, forstadsdrama og psyko-thriller. Kyle MacLachlan er den unge Jeffrey Beaumont, der vender hjem til sin fødeby, da hans far får et slagtilfælde. Her viser det sig snart, at der under den solbeskinnede forstadsidyl gemmer sig en verden af vold, sadomasochisme og psykose.

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.