Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Bridget Jones - På randen af fornuft

2004
Komedie
108 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime iTunes Rakuten TV

I 'Bridget Jones - På randen af fornuft' er Bridget Jones er ikke single mere.Den nogle-og-tredive-årige, usikre, selvanalyserende, karriereorienterede, kalorietællende Bridget har endelig vundet i kærlighedens store lotteri. I seks uger (og 71 ekstatiske hyrdetimer) har hun været kæreste med den absolut fejlfrie advokat Mark Darcy, og intet kan spolere den lykke.

Det skulle da lige være, at Bridget begynder at spekulere over, hvor forholdet er på vej hen. Det fører nemlig til fantasier om både, at Mark vil stille ’det store spørgsmål’, og at Mark har en affære med sin nye, unge, tjekkede kollega Rebecca (med ben helt her op til!).

Et sted imellem disse to yderpunkter finder man en invitation til advokatsamfundets gallamiddag, en skiferie til Østrig, en kærlighedserklæring på åben gade, en mistanke om, at hun er blevet gravid, endnu et af mors forfærdelige selskaber og nye ydmygende opgaver for Bridget som tv-reporter.Med andre ord: Bridget er tilbage, som vi kender hende!

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.