Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Café Society

Woody Allens film nr. 46 Læs mere
2016
Komedie
96 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio Viaplay iTunes SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

Woody Allens romantiske komedie 'Café Society' foregår i 1930ernes Hollywood. Phil Stern, en succesrig film-agent, bliver opsøgt af sin nevø, Bobby, der søger arbejde i industrien.

Den unge mand, der er rejst fra Bronx i New York til Los Angeles, bliver tilbudt et lille assistentjob, og han tager gladeligt imod.

Phils sekretær, Vonnie, får til opgave at vise den nytilflyttede rundt i filmbyen. Forholdet udvikler sig til en regulær romance, men da en hemmelighed kommer frem i lyset, sættes deres kærlighed på prøve.

'Café Society' er den flittige filmskaber Woody Allens seneste værk, der i lighed med bl.a. Stardust Memories og Hollywood Ending hylder - og kærligt kritiserer - den filmbranche, han selv er en del af.

Jesse Eisenberg har rollen som den unge, neurotiske Bobby, der forelsker sig i Kristen Stewarts Vonnie. Eisenberg spillede også med i Allens To Rome with Love. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.