Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Cairo Confidential

Thriller med Fares Fares Læs mere
2017
Thriller
106 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV iTunes

Thrilleren 'Cairo Confidential' handler om den korrupte politikommissær Noredin og hans jagt på sandheden om et mord på The Nile Hilton Hotel.

Noredin afpresser systematisk kriminelle for penge i Cairo, og omgivet af stoffer og alkohol befinder han sig i et retssystem, der er på grænsen til at kollapse.

Udadtil ligner mordet et simpelt jalousidrama, men situationen viser sig hurtigt at være mere kompliceret end som så, og sporene fører helt ind i den politiske magtelites inderkreds.

Filmen foregår i tiden lige op til den egyptiske revolution i 2011 og arbejder med, hvordan fortidens og fremtidens kræfter kan kolliderer.

'Cairo Confidential' vandt prisen for bedste internationale spillefilm på Sundance Film Festival 2017 og har spillet på filmfestivaler verden rundt. I den altbærende hovedrolle ses svenske Fares Fares, der herhjemme især er kendt som Assad i Afdeling Q-filmene Kvinden i buret, Fasandræberne og Flaskepost fra P.

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.