Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Captain America: Civil War

Tredje udspil med den første Avenger Læs mere
2016
Action
146 min
Kan streames på
Blockbuster Viaplay Rent & Buy SF Anytime Rakuten TV Disney+

I superheltefilmen 'Captain America: Civil War' står medlemmerne af Avengers over for en intern konflikt, som overgår alle tidligere stridigheder. Grunden skal findes i regeringens nye lov, der skal registrere alle mennesker med overnaturlige kræfter.

Iron Man støtter op omkring loven, mens hans Avengers-kollega, Captain America, er modstander af tiltaget. Uenighederne fører til decideret kamp mellem tidligere allierede, og andre helte tilslutter sig hver sin side og gør sig klar til et massivt opgør.

'Captain America: Civil War' er den tredje film om Captain America, der igen spilles af Chris Evans. Superhelte-eventyret følger dog i lige så høj grad efter sidste års Avengers: Age of Ultron med uenighederne mellem kaptajnen og Iron Man, og på samme måde er 'Civil War' fyldt med helte fra Marvels univers.

Plottet, om en borgerkrig mellem superhelte, er baseret på en historie, der løb over flere tegneserier. Ud over velkendte ansigter byder filmen på nye karakterer i form af fx Black Panther, og samtidig introduceres den nye Spider-Man, som denne gang spilles af den relativt ukendte Tom Holland.

'Captain America: Civil War' er instrueret af duoen bag The Winter Soldier. (copyright: kino.dk)

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.