Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Chaos Walking

Mads Mikkelsen i dystopisk verden Læs mere
2021
Adventure
109 min
Kan streames på
Rakuten TV SF Anytime Blockbuster Viaplay Rent & Buy

Filmen 'Chaos Walking' foregår i en ikke alt for fjern fremtid, hvor der ingen kvinder er, og hvor alle mænd er ramt af ”støjen”, der blotter deres tanker for omverdenen.

Der vækkes opsigt i et lille samfund, da indbyggeren Todd opdager den mystiske pige Viola, som nødlander på hans planet.

Violas liv er truet i det farlige landskab, og da Todd lover at beskytte hende fra byens overhoved, Mayor Prentiss, må han finde sin egen indre styrke og dykke ned i planetens mørke hemmeligheder.

Adventure-filmen har bl.a. Star Wars: The Force Awakens-skuespilleren Daisy Ridley, Spider-Man: Homecoming-skuespilleren Tom Holland og den danske Casino Royale-skuespiller Mads Mikkelsen på rollelisten, sidstnævnte som Mayor Prentiss.

'Chaos Walking' er baseret på bestselleren 'The Knife of Never Letting Go' af Patrick Ness, mens instruktøren tidligere har stået bag action-film som The Bourne Identity og Edge of Tomorrow.

 

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.