Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Chernobyl Diaries

Teenage-gyser i hjemsøgt by Læs mere
2012
Gyser
95 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime

Gyseren 'Chernobyl Diaries' handler om en gruppe bestående af seks unge backpackere forsøger at finde nogle andre steder end de vante turistområder. Derfor hyrer de en guide, som har ekspertise i ekstreme ture.

På trods af diverse advarsler tager han dem med til den forladte by Pripyat i Ukraine. Byen var hjemsted for arbejderne på Tjernobyl atomkraftværket, der nedsmeltede for 26 år siden.

Da de ved mørkets frembrud skal væk fra byen igen, vil deres bil ikke starte, og de må overnatte i den forladte landsby. Men de er ikke alene...

Oren Peli, der instruerede Paranormal Activity (2007), har fundet på historien og er en af tre skribenter, der har arbejdet med manuskriptet til 'Chernobyl Diaries'.

Plottet tager udgangspunkt i ulykken i 1986, hvor Tjernobyls fjerde atomreaktor eksploderede og udløste mere radioaktiv stråling end 400 atombomber tilsammen.

Nabobyen Pripyat var hjem for 50.000 indbyggere, der blev evakueret og aldrig vendte hjem igen. Byen har ligget ubeboet siden hen, og det var en række billeder af byen på internettet, der inspirerede Peli til filmens plot.

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Rating star
2.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.