Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Cold Pursuit

Liam Neeson er kraftidioten Læs mere
2019
Action
119 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes Amazon Prime SF Anytime Rakuten TV Viaplay HBO Max

Action-thrilleren 'Cold Pursuit' handler om snerydderen Nels, der er i yderst respekteret sit lokalsamfund og lever en stille tilværelse med sin kone.

Alt dette ændre sig dog, da hans søn myrdes. Nels tager nemlig på et vildt hævntogt mod den narkohandler, som står bag drabet.

'Cold Pursuit' er en genindspilning af den norske film Kraftidioten (In Order of Disappearance), der er skrevet af danske Kim Fupz Aakeson. Instruktør Hans Petter Moland, som stod bag den norske udgave, har også været bag kameraet på den nye amerikanske version. Han har tidligere bl.a. instrueret Afdeling Q-filmen Flaskepost fra P.

Hovedrollen er blevet overtaget af Liam Neeson, der tidligere har medvirket i flere film med lignende hævn-tema, som fx Taken. Denne adskiller sig dog ved en mere sort humor a la Coen-brødrenes klassiker Fargo. (copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
2.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.