Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Contraband

Mark Wahlberg og Kate Beckinsale i actionthriller Læs mere
2012
Action
110 min
Kan streames på
Amazon Prime Netflix SF Anytime iTunes Rakuten TV Blockbuster

I actionfilmen 'Contraband' spiller Mark Wahlberg den mesterlige smugler Chris Farraday.

Da Chris får kone og børn, beslutter han at lægge det risikable job på hylden, men da hans kones lillebror efter en mislykket kokainsmugling kommer i klemme hos en narkobagmand , bliver han imidlertid nødt til at gennemføre bare ét job mere for at få familien ud af den dødbringende gæld.

Chris tager sammen med en lille gruppe erfarne smuglere hyre på et skib med kurs mod Panama. Dér har han blot få timer til at få sit gods ombord på skibet, skjule det for kaptajnen, der har et horn i siden på ham, og til sidst få varerne i land i New Orleans uden at blive snuppet af toldmyndighederne.

Der er maksimalt pres på den lille gruppe smuglere, der både bliver ramt af intern uenighed og forræderi og af dødstrusler mod familien derhjemme.

'Contraband' er baseret på den islandske 'Reykjavik-Rotterdam' og stjernen fra denne film, Baltasar Kormákur, har instrueret.

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.