Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Corsage

Cannes-vinder som kejserinde Læs mere
2023
Drama
113 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio Blockbuster SF Anytime

Filmen 'Corsage' er en klassisk periodefilm med et moderne twist, som fortæller historien om kejserinde Elisabeth af Østrig - også kendt som Sissi - der kan ses som en rebelsk og nutidig heltinde.

I julen 1877 fylder hun 40 år, og anses derfor som en gammel kvinde. Filmen følger Sissi, der tidligere har været beundret for sin skønhed, i et år, mens hun forsøger at bibeholde sit offentlige image og leve op til samfundets skønhedsidealer - ved at stramme sit korset yderligere og yderligere. 

Efterhånden som Elisabeth modvilligt ser sin rolle reduceret til en køn kransekagefigur ved offentlige begivenheder, gør hun oprør og lægger egenhændigt en listig og skæbnesvanger plan for at beskytte sit eftermæle.

På Cannes Festivalen 2022 vandt Vicky Krieps, der er kendt fra Den skjulte tråd og gyserfilmen Old, Un Certain Regard-prisen for sin præstation i rollen som kejserinden. På rollelisten finder man også Colin Morgan fra den Oscar-nominerede film Belfast

 

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.