Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Cove

Dokumentar
92 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster
'The Cove' er en dokumentar, som er lige så uhyggeligt spændende som nogen thriller.

En skjult lagune på den japanske kyst byder på en hemmelighed, nogle desperate mennesker vil gøre alt for at bevare.

Fiskerne fra Taiji i Japan tager i ly mørket, tilskyndet af delfin- underholdningsindustrien, ud på delfinjagt og er involverede i en lyssky handel med kviksølv-forgiftet delfinkød.

Arbejdet er så frastødende og indvirkningen på menneskers sundhed så vidtrækkende, at de ikke viger tilbage for noget for at bevare deres hemmelighed.

'The Cove' er en blanding af dybdeborende journalistik, øko-eventyr og betagende billeder, der tilsammen formidler et hjerteskærende råb om hjælp fra verdenshavene. FIlmen er nomineret til en Oscar for Bedste dokumentarfilm.


Der er to forskellige arrangementer. Begge afholdes i Metropol København.

tirsdag den 23. februar:
Filmens hovedperson -  Ric O'Barry, der trænede delfinerne til TV serien Flipper - introducerer sammen med Birgith Sloth fra "Selskab til Bevarelse af Havpattedyr" filmen. 

Kl. 18:30 er der et glas hvidvin fra Faustino eller en Corona øl eller en 0,5 ltr. sodavand.

onsdag den 24. februar:
Kl. 16:15, inden filmen, er der debat-arrangement med bl.a. Ric O’Barry, der har siden sin tid som Flippers far brugt al sin tid på at kæmpe for, at delfiner beskyttes mod fangst til konsum og delfinarier.

Desuden deltager Birgith Sloth (Cand.Scient biolog og konsulent for Dyrenes Venner), Steen Gade (Miljøpolitisk ordfører for SF og formand for folketingets Miljø- og Planlægningsudvalg) samt Mr. Seiichi Kondo (Japans ambassadør).

Debatten foregår på engelsk.

Rating star
5.3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.