Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Crimes of the Future

Kirurgi som sex Læs mere
2022
Science Fiction
107 min
Kan streames på
Rakuten TV Viaplay Rent & Buy SF Anytime Grand Hjemmebio Blockbuster

I 'Crimes of the Future' spiller Viggo Mortensen, Leá Seydoux og Kristin Stewart de tre hovedroller i en film instrueret af David Cronenberg.

I den ikke så fjerne fremtid lærer menneskeheden at tilpasse sig sine syntetiske omgivelser. Denne udvikling flytter mennesker ud over deres naturlige tilstand og ind i en metamorfose, der ændrer deres biologiske sammensætning.

Mens nogle omfavner transhumanismens grænseløse potentiale, forsøger andre at overvåge det. Uanset hvad, så spreder 'Accelerated Evolution Syndrome' sig hurtigt.

Saul Tenser er en elsket performancekunstner, der har omfavnet Accelerated Evolution Syndrome og vokset nye og uventede organer i sin krop. Sammen med sin partner Caprice har Tenser forvandlet fjernelsen af ​​disse organer til et skue, som hans loyale tilhængere kan beundre i realtidsteater.

Instruktøren David Cronenberg har et CV fyldt med kropssjaskede film. Tænk på bl.a. ScannersVideodrome og ikke mindst The Fly med Jeff Goldblum.

I nyere tid har filmskaberen arbejdet sammen med Viggo Mortensen på A History of ViolenceEastern Promises og A Dangerous Method. Dermed er 'Crimes of the Future' det fjerde samarbejde mellem de to.

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere science fiction-film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.