Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Dabangg 2

Drama
150 min
Kan streames på
iTunes

'Dabangg 2' er opfølgeren til megahittet Dabangg fra 2010. Historien er flyttet fra udkantsindien til en by, der formentlig er Kanpur. Stjernerne Salman Khan og Sonakshi Sinha indtager deres roller fra den forrige film mens skurken spilles af Prakash Raj.

I 'Dabangg 2' slås Chulbul Pandey (Salman Khan) med den onde politiker-skurk Baccha Bhaiyya (Prakash Raj). Imens forsøger Pandy at forbedre forholdet til sin far og sin bror. Han skal også bevare romantikken i sit nye ægteskab. Og uanset hvad der sker skal han forblive Dabangg, som vi oversætter med frygtløs.

Filmen er instrueret og produceret af Arbaaz Khan, som producerede etteren. Toeren lover endnu mere frygtløshed, flere moves, mere romantik, mere stil, flere brækkede kæber og overtrådte love end i den første film.

Dabangg-filmene hører til genren masla - masser af action, humor og romantik, altsammen garneret i følelser og fortællinger, der griber ind i hinanden. Med i filmen er også Kareena Kapoor, som optræder i et item-number med sangen Fevicol Se.

Også stjernerne Malaika Arora Khan og Sanjay Dutt dukker op i filmen. Og så medvirker den musikalske stjerne Rahat Fateh Ali Khan, som optrådte i Danmark i oktober, på en af sangene.

'Dabangg 2' er en af de største studieproduktioner i Bollywoods historie.

Rating star
5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.