Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

De kaldte hende Sarah

Fransk drama med Kristin Scott Thomas Læs mere
2011
Drama
113 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster
I 'De kaldte hende Sarah' bliver den amerikanske journalist Julia Jarmond (Kristin Scott Thomas) bedt om at skrive en artikel om en sort dag i Frankrigs historie.

60-år forinden, i juli 1942, fandt det franske politis berygtede massearrestation af jødiske familier sted, og Julia optrevler historien om den 10-årige jødiske pige Sarah, der blev sendt i fangelejr.

Sarah gemte sin yngre bror i garderobeskabet, inden familien brutalt blev hentet af politiet, låste skabet og kom nøglen i lommen, overbevist om, at hun ville komme tilbage om få timer. Timerne blev til døgn, og Sarahs desperation voksede.

Julia føler sig kaldet til at skrive om pigens hjerteskærende skæbne, og undervejs begynder hun sætte spørgsmålstegn ved sit eget liv.

Hovedrollen i 'De kaldte hende Sarah', som journalisten der opdager den frygtelige hemmelighed, spilles af Kristin Scott Thomas.

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.