Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Deadpool 2

Flabet superhelt Læs mere
2018
Action
119 min
Kan streames på
Blockbuster Disney+ SF Anytime Rakuten TV

Superheltefilmen 'Deadpool 2' handler om den kække, politisk ukorrekte og flabede Deadpool, der besidder det borgerlige navn Wade Wilson.

Denne gang må den sværdsvingende anti-helt og vansirede mutant Deadpool samle et hold af med-mutanter for sammen at beskytte en ung artsfælle med superkræfter mod den brutale og tidsrejsende Cable.

Således danner Deadpool holdet X-Force for at jagte Cable. Holdet består bl.a. af den kolossale Colossus, den yderste heldige Domino samt Bedlam, Shatterstar, Zeitgeist og den helt almindelige mand Peter.

'Deadpool 2' har Ryan Reynolds tilbage i titelrollen og er en opfølger til den populære filmatisering af Marvels tegneseriehelt Deadpool fra 2016, der solgte 323.000 billetter i de danske biografer.

Filmens stil er igen selvironisk, humoristisk under bæltestedet og ikke mindst hyper-voldelig. Samtidig er der flere tilføjelser til persongalleriet, bl.a. Cable, der spilles af Josh Brolin, som også var superskurk i Avengers: Infinity War. (copyright: kino.dk)

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.