Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Demolition Man

Action med Sylvester Stallone og Wesley Snipes Læs mere
Action
110 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Rakuten TV

I 'Demolition Man' er John Spartan (Sylvester Stallone) en hårdkogt 90'er politibetjent der er ude for at fange den hærdede forbryder Simon Phoenix (Wesley Snipes), som har taget et en gruppe mennesker som gidsler.

John fanger Simon, men bliver beskyldt for ikke at have gjort nok for at redde gidslerne. De bliver begge dømt fængselsstraffe og den nye form for afsoning består af nedfrysning i CryoPrison.

I 2032 vågner Simon Phoenix efter at have været nedfrosset i 35 år i CryoPrison. Han er nu endnu farligere og opdager, at vold nu er et ukendt begreb i Los Angeles og tror, at han derfor har frit spil.

Politiet kan intet stille op med hans brutale 1990'er-stil,og de bliver derfor nødt til at genoplive John Spartan, da han er den eneste som kan stoppe Simon Phoenix.

'Demolition Man' er kvalitets action med to af de bedste actionstjerne i 90'erne. Desuden medvirker Sandra Bullock, Nigel Hawthorne og Benjamin Bratt.

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.