Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Den blinde mand der ikke gad se Titanic

Finsk rejse Læs mere
2023
Komedie
82 min
Kan streames på
Blockbuster Viaplay Rent & Buy SF Anytime

I den finske film 'Den blinde mand der ikke gad se Titanic' lider Jaakko af Multipel Sklerose, der har lænket ham til sin kørestol og for ikke det skal være løgn, er han også blevet blind. Men hans optimisme er ukuelig. Han er forelsket i den ligeledes MS-ramte Sirpa, som han dog aldrig har mødt. Hun bor i en anden del af Finland, men de taler i telefon hver dag og deler stort - og især småt.

En dag sker der to uventede ting; Sirpa bliver dårligere, og Jaakko vinder et par tusind euro i Keno-Lotto. Sirpa bliver meget ked af sin tilstand, så Jaakko beslutter på stedet at forlade hjemmets sikkerhed og rejse tværs over landet for at trøste hende. For hvor svært kan det egentlig være. Han skal bare stole på fem fremmede på sin rejses fem trin. Fra stuen til taxi, fra taxi til stationen, fra stationen til toget, fra toget til taxi og fra taxi, til… hende.

Men rejsen bliver alt andet end let, og udvikler sig hurtigt til et mareridt, hvor Jaakko må bruge al sin snilde og street smartness for at gøre sin stille drøm om endelig at kramme sin Sirpa til virkelighed.

Rating star
4.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.