Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Den eventyrlige park

En magisk forlystelse Læs mere
2019
Animation
85 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

Animationsfilmen 'Den eventyrlige park' fortæller historien om pigen June og hendes mor, der med deres kreativitet skaber en fantasiverden i form af en forlystelsespark.

Da moren bliver alvorligt syg og skal forlade hjemmet, mister June alt lyst til at arbejde videre på diverse tegninger og hjemmelavede miniatureudgaver af forlystelser.

June støder ved et tilfælde ind i en rigtig version af sin egen fantasi-forlystelsepark. Men parken er lukket og i forfald, mens at dens hovedarkitekt, aben Peanut, er blevet bortført af en flok dæmoniserede tøjdyr. 

Sammen med bjørnen Boomer, vildsvinet Greta, hulepindsvinet Steve samt gnaverne Gus og Cooper, er det nu op til June at finde Peanut og få den eventyrlige park genåbnet. 

'Den eventyrlige park' er en familiefilm for de mindste, og den er produceret af Nickelodeon, som senere på året er aktuel med Dora & den gyldne by om Dora Udforskeren. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.