Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Den gyldne jord

Når sorg bliver en drivkraft Læs mere
2021
Drama
96 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio SF Anytime Blockbuster

Dramaet 'Den gyldne jord' handler om et nomade-samfund, der lever i pagt med og af den barske natur i Mongoliet. Her følger man en lille familie, der lever et hårdt, men godt liv.

Deres 11-årige søn drømmer om at deltage i en talent-konkurrence, mens det lille samfund trues på deres eksistensgrundlag, da mineselskaber er ved at indtage og ødelægge deres jord i jagten efter guld.

Det er nu op til familien og resten af nomaderne at stå imod, men overmagten er måske for stor til at overvinde den, mens også tilbuddet om penge for at flytte væk og ind til byen lokker.

Den mongolske film arbejder på den måde med temaer som familie, drømme og det vigtige i at holde fast i forfædres historie og unikke kultur.

'Den gyldne jord' var Mongoliets bud på en Oscar-vinder i kategorien Bedste internationale film, hvor Thomas Vinterbergs Druk som bekendt vandt statuetten. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.