Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Den usynlige kvinde

Dickens' hemmelige elskerinde Læs mere
2014
Drama
111 min
Kan streames på
SF Anytime HBO Nordic iTunes Blockbuster Grand Hjemmebio

1850 erne i London. Forfatteren Charles Dickens er med romaner som ’Oliver Twist’, ’Et juleeventyr’ og ’David Copperfield’ en feteret berømthed på toppen af sin karriere. Han lever i et passionsløst ægteskab, er far til 10 børn og fylder sit liv ud med den ene roman og teateropsætning efter den anden.

Da den midaldrende charmør møder den unge Nelly, der er datter af en ven til familien, blomstrer kærligheden og kreativiteten op på ny. Nelly bliver først en muse og dernæst en elskerinde, men hvordan kan den ildesete kærlighed overleve i en tid styret af etikette?

Ralph Fiennes instruerer og spiller selv hovedrollen som en af litteraturens hovedskikkelser i en film, der behandler et relativt ukendt kapitel i forfatterens ellers veldokumenterede liv. I rollen som ildsjælen Nelly ses det britiske talent Felicity Jones, der er på kanten til et større gennembrud i Hollywood.

’Den usynlige kvinde’ bygger på en sand historie og giver indsigt i Dickens’ kreative proces. Periodefilmen er dog først og fremmest en fortælling om indestængt kærlighed, lidenskab og en kunstners uortodokse sind og kan af samme årsag sammenlignes med dramaer som The Age of Innocence og The Piano (begge 1993).(copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.