Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Departures

Japansk drama der vandt Oscaren for Bedste udenlandske film Læs mere
2009
Drama
131 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster
I 'Departures' er Daigo Kobayashi en passioneret cellist i et orkester, der netop er blevet opløst, og han står nu uden job. 

Daigo beslutter sig for at rejse med sin kone fra Tokyo og hjem til sin fødeby, hvor hans mor har efterladt ham et hus, for at søge arbejde og starte et nyt kapitel i sit liv.

I avisen støder han på en stillingsannonce benævnt 'sidste afgang' i den tro, der er tale om et rejsebureau. Han erfarer imidlertid, at stillingsbetegnelsen dækker over en ganske anden profession, bedemand.
 
Daigo begynder at føle en stolthed i sit nye arbejde og sætter en ære i at gøre det til en perfektionistisk kunstart, hvor han fungerer som bindeled mellem den afdøde og den afdødes efterladte.

Samtidig giver det ham mulighed for at reflektere over forholdet til sin egen familie, og hans cellospil åbner yderligere op for de indestængte følelser.

'Departures' er en fortælling om ære og respekt og en hyldest til mennesket og livet. Den vandt Oscaren for Bedste udenlandske film fra 2008.

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
4.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.