Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Det Gyldne Kompas

Årets største adventurefilm! Læs mere
2007
Adventure
113 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Rakuten TV Viaplay Rent & Buy

I 'Det Gyldne Kompas' møder man den 12-årige Lyra Belacqua, der lever en sorgløs tilværelse som elev på et kollegium sammen med sin gode ven, Roger, og sin tro følgesvend, daimonen Pantalaimon. Men Lyras trygge tilværelse trues snart...

Hendes onkel, Lord Asriel (Daniel Craig), er netop taget på en ekspedition til Arktis for at se nærmere på et særligt fænomen, men det magtfulde magistrat der ønsker at opnå kontrol over menneskeheden, gør alt for at stoppe Asriels planer.

Samtidig forsvinder der på mystisk vis børn fra Oxford – og altid fra fattige forældre. En hemmelighedsfuld og smuk videnskabskvinde, Marisa Coulter (Nicole Kidman), dukker pludselig op.

Det går op for Lyra at hun er i besiddelse af et gyldent kompas med magiske kræfter, som kan afsløre folks hemmeligheder og ændre fremtiden. Marisa Coulter er yderst opsat på at få fingre i kompasset, og Lyra mistænker hende for at stå i ledtog med det ondsindede Magistrat.

Lyra vælger derfor at stikke af og rejse i sin onkels fodspor mod det kolde nord for at finde Roger igen - og sætte en altafgørende stopper for magistrat.

På rejsen slår hun følgeskab med heksen Serafina Pekkala og piloten Lee Scoresby, og sammen rejser de mod Arktis, hvor panserbjørnene og heksene hersker. En verden, der hidtil har været utilgængelig for mennesker...

'Det Gyldne Kompas' er et fantastisk eventyr baseret på Philip Pullmans prisbelønnede trilogi af samme navn.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.