Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Doctor Strange

Marvels mægtige magiker Læs mere
2016
Adventure
115 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Disney+

Superheltefilmen 'Doctor Strange' handler om den dygtige og arrogante neurokirurg Stephen Strange, der er impliceret i et biluheld.

Ulykken medfører svære skader på hans hænder, og ingen læge ser ud til at kunne hjælpe, så i desperation søger han andre og mere alternative veje for at blive helbredt.

Rejsen bringer ham til et mystisk tempel i Katmandu, hvor mødet med den åndelige verden åbner sig op og giver ham indsigt i magi og mysticisme. Desværre er andre og mere ondsindede troldmænd i færd med at planlægge at overtage verdensherredømmet.

'Doctor Strange' er baseret på Marvel Comics' tegneserie af samme navn om superhelten, der modsat de fleste af hans kolleger, opererer i en parallel, spirituel verden. Troldmanden blev skabt i 1963 af Steve Ditko, og selvom han aldrig har været blandt Marvels mest populære helte, har Strange formået at holde skansen i 53 år.

Benedict Cumberbatch er - med sin aristokratiske udstråling - det helt rette valg til rollen, og som hhv. hans lærermester The Ancient One og hans fjende Kaecilius ses Tilda Swinton og Mads Mikkelsen. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.9
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.