Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Doubt

Oscarnomineret drama med Meryl Streep og Philip Seymour Hoffman Læs mere
2009
Drama
104 min
Kan streames på
Blockbuster Grand Hjemmebio SF Anytime

'Doubt' er et Oscar-nomineret drama med Meryl Streep, Philip Seymour Hoffman og Amy Adams.

1964, Bronx, New York. Den nye tids vinde roder op i støvet overalt i samfundet og for første gang nogen sinde er en afroamerikansk dreng, Daniel Miller, blevet optaget på den irsk katolske St. Nicholas skole i Bronx.

Skolens leder, den kompromisløse nonne, søster Aloysius (Meryl Streep) kører skolen med hård og disciplineret hånd og er ikke begejstret for den reformvenlige og menneskelige unge præst, fader Flynn (Philip Seymour Hoffman), og hans mere pædagogiske indfaldsvinkel til eleverne. 

Da en ung nonne, søster James (Amy Adams) måske – og måske ikke – bliver vidne til, at fader Flynn måske viser den unge Daniel lidt for stor personlig venlighed, tager søster Aloysius iskoldt kampen op mod den unge præst og alt, han står for.

'Doubt' er skrevet og instrueret af John Patrick Shanley og baseret på hans eget teaterstykke, der igen er baseret på begivenheder fra hans egen barndom i Bronx.

Filmen er nomineret til fem Oscars - bl.a. for Bedste kvindelige hovedrolle og Bedste kvindelige- og mandlige birolle.

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.