Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Drengen med cyklen

Realistisk drama af Dardenne-brødrene Læs mere
2012
Drama
90 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

I Dardenne-brødrenes drama 'Drengen med cyklen' har den knap 12-årige Cyril (Thomas Doret) to mål: Han vil finde sin far, der efterlod ham på et børnehjem. Og så vil han have sin cykel tilbage.

Helt tilfældigt møder han Samantha (Cécile De France), der driver en frisørsalon og giver ham lov til at bo hos sig i weekenden. Men selvom Samantha viser stor omsorg for den utilpassede dreng, bliver Cyril venner med en ung fyr, der viser sig at begå sig i det kriminelle miljø.

Imens opdager Cyril, at hans far i virkeligheden solgte cyklen, og selvom den er blevet købt tilbage til ham, er det et hårdt slag for drengen. Samantha overrasker ham dog positivt, da hun finder frem til en adresse, hvor hans far måske befinder sig.

Dardenne-brødrene er medlemmer af en eksklusiv klub bestående af kun seks instruktører, der har modtaget De Gyldne Palmer i Cannes to gange. for 'Rosetta' (1999) og 'Barnet' (2005). Samtlige af deres film har deltaget i festivalens hovedkonkurrence.

'Drengen med cyklen' vandt Juryens Grand Prix i Cannes samt prisen for Bedste manuskript ved European Film Awards.

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.