Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Efterskælv

Kinesisk drama Læs mere
2011
Drama
135 min
Kan streames på
Blockbuster

'Efterskælv' foregår efter Tangshan-jordskælvet i 1976.

En ung mor står over for et ubærligt valg: Hendes 7-årige tvillinger er begravet under murbrokkerne tæt på hinanden, og at grave den ene fri vil resultere i yderligere kollaps af vragdele på den anden.

Hun er derfor tvunget til at tage den sværeste beslutning i sit liv - at vælge, hvilket af hendes børn, der skal leve og hvilket, der skal dø.

Hun vælger at redde drengen. Sønderknust fortsætter hun sit liv med bevidstheden om, at hun efterlod sin datter til døden - hvad hun ikke ved er, at datteren blev reddet, men ikke er stand til at tilgive moderen hendes valg, som hun overhørte under murbrokkerne.

Pigen lader sig adoptere bort og fortæller ingen, at hendes mor og bror stadig lever. Parallelt følger vi, hvordan mor og datter hver især må kæmpe med  minderne og bearbejdningen af sorgen. Mødet mellem de to er uundgåeligt i 'Efterskælv'.

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.