Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

En fantastisk kvinde

Forbudt kærlighed? Læs mere
2017
Drama
104 min
Kan streames på
iTunes Viaplay Rent & Buy Blockbuster SF Anytime

Dramaet 'En fantastisk kvinde' handler om Marina, der arbejder som servitrice, men drømmer om at blive sangerinde.

Marina danner par med den tyve år ældre gentleman og skrædder Orlando, der tager hende med ud at danse og spise på hendes fødselsdag. Om natten vågner Orlando op og føler sig dårlig, og kun få timer senere er han død.

Nu starter et helvede for Marina, da den afdødes familie ikke vil kendes ved kærestens eksistens, og politiet samtidig begynder at mistænke Marina for at have noget med dødsfaldet at gøre.

Den unge kvinde må midt i sin sorg finde sig i at blive mistænkeliggjort, latterliggjort og truet - alt sammen fordi ingen forstår eller respekterer hendes identitet.

'En fantastisk kvinde' vandt årets Søvbjørn på Berlinalen og er instrueret af Sebastián Lelio, der tidligere har stået bag det anmelderroste komediedrama Gloria.

Filmens hemmelige våben findes i hovedrolleindehaveren, den chilenske skuespillerinde og sanger Daniela Vega, der bærer hver en scene på sine yndige brede skuldre. (copyright: kino.dk) 

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.