Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Encanto

Magisk Disney-fortælling Læs mere
2021
Animation
99 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy Rakuten TV Blockbuster Disney+ iTunes SF Anytime

Familiefilmen 'Encanto' er en ny animationsfortælling fra Disney og handler om pigen Mirabel og hendes familie, som lever i et skjult, fantastisk sted i Colombias bjerge kaldet Encanto.

Madrigal-familien besidder alle magiske kræfter og har gjort det siden tidernes morgen, hvor overnaturlige evner er blevet videregivet fra generation til generation.

Pigen Mirabel har som den eneste i Madrigal-klanen ingen superkræfter. Men da hun opdager, at magien, der omgiver deres hjem, er i fare, bliver hun familiens bedste håb.

Disney-filmens instruktører har tidligere stået bag Zootropolis, ligesom at den ene af dem også har været med til at forfatte den meget populære Vaiana.

'Encanto' fortsætter Pixar og Disneys animationfilms fokus på brede internationale fortællinger, som vi har set det i bl.a. Coco, der udspiller sig i Mexico, og Raya og den sidste drage, hvis handling trækker på tråde fra kinesisk mytologi.

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.