Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Ender's Game

Menneskeheden under angreb Læs mere
2013
Science Fiction
114 min
Kan streames på
SF Anytime Viaplay Rent & Buy Blockbuster

Filmen 'Ender's Game' foregår 70 år efter den avancerede race af rumvæsner, kaldet Buggers, erklærede krig mod Jorden, og nu står menneskeheden sammen om at forberede sig på et tredje, altødelæggende angreb.

På det  intergalaktiske militærcenter, Battle School, trænes de klogeste børn til at blive flådeofficerer, og da den ekstraordinært begavede Ender Wiggin udtages, bliver han hurtigt udpeget som noget særligt.

Men mens den empatiske, unge Ender langsomt trænes til at blive en perfekt dræbermaskine, begynder han at udvikle en selvforagt, der måske kan komme i vejen for håbet om at redde Jorden og hans familie.

’Ender’s Game’ er baseret på Orson Scott Cards roman fra 1985, der vandt de to mest prestigefyldte science fiction-priser, Nebula og Hugo Award, og blev til en bogserie, der i dag betragtes som moderne klassikere inden for genren. Scott Cards fokus på militærtræning har desuden gjort bogen til obligatorisk læsning ved flere amerikanske militærinstitutioner heriblandt marinekorpset.

Hovedrolleindehaveren, den 16-årige Asa Butterfield, havde også titelrollen i Martin Scorseses Hugo
(2011), og i denne film spiller han overfor to af Hollywoods tungeste drenge, Harrison Ford og Ben Kingsley.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere science fiction-film

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.