Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Equalizer 2

Denzel er tilbage som McCall Læs mere
2018
Action
121 min
Kan streames på
SF Anytime Viaplay Blockbuster Rakuten TV

Action-thrilleren 'The Equalizer 2' er en efterfølger til The Equalizer fra 2014. Oscar-vinderen Denzel Washington har hovedrollen som den rolige og stilfærdige, men også farlige Robert McCall.

Han er en tidligere agent med en så høj retfærdighedssans, at han af og til vælger at komme udsatte og uskyldige medborgere til undsætning, hvis de har brug for hjælp. Det betyder både tørre tæsk og varme håndvåben.

Denne gang følger man McCall, der vil hævne en af sine venner, som er blevet myrdet. Således kommer han bl.a. på dødelig kollisionskurs med både snigmordere og andre lyssky typer, der vil ham til livs en gang for alle.

'The Equalizer 2' har et lidt anderledes fokus end den første film, der var en mere rendyrket action-thriller. Action-scenerne er der stadig, men hjertet af filmen findes i far-søn-relationen mellem McCall og den unge Miles, som spilles af Ashton Sanders fra Moonlight.

Filmen er ligesom forgængeren baseret på tv-serien fra 80’erne af samme navn og er instrueret af Antoine Fuqua. Det er desuden det fjerde samarbejde mellem Fuqua og Wanshington efter den første 'The Equalizer' samt The Magnificent Seven og Training Day. (copyright kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
2.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.