Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Fair Game

Politisk thriller med Sean Penn og Naomi Watts Læs mere
2010
Thriller
104 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster SF Anytime

Fair Game er et politisk drama baseret på sande begivenheder.

Valerie Plame arbejder i starten af 2003 undercover for CIA. Hun finder stærke beviser for, at Irak er langt fra at besidde såkaldte WMD’s – masseødelæggelsesvåben - og dette går stik imod opfattelsen hos mange i den amerikanske regering.

Samtidig finder Valerie Plames mand Joe Wilson også beviser for, at Irak ikke har noget våbenprogram. Han skriver om dette i New York Times, hvilket afføder en voldsom krise for den amerikanske regering, ikke mindst fordi USA er gået ind i Irak få måneder tidligere.

Pludselig bliver Valerie Plames hemmelige identitet afsløret, og hun kan ikke arbejde længere. Er det en hævn-aktion fra nogen i regeringen? Valerie bliver presset på alle fronter, hendes familieliv ramler sammen, og hun modtager anonyme dødstrusler.

Fair Game er et drama om en kvindes kamp for at overvinde et forræderi og få livet tilbage. Filmen er med Naomi Watts ('21 Grams') og Sean Penn ('Milk').

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.