Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Falling

Viggo Mortensens instruktørdebut Læs mere
2020
Drama
112 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy Rakuten TV SF Anytime Blockbuster NF+

Dramaet 'Falling' er en ny film instrueret af og med Viggo Mortensen i hovedrollen.

John Peterson henter sin aldrende far, Willis, i lufthavnen. De to skal tilbringe tid sammen i Johns hjem i Los Angeles for at finde et godt sted til Willis at gå på pension. Hurtigt viser det sig, at de to generationer af Petersons har meget forskellige syn på tilværelsen.

Landmanden Willis holder sig til de konservative dyder og har svært ved at acceptere sin homoseksuelle søn og hans frisindede livsopfattelse. Derudover begynder Willis at vise tegn på demens, og samtidig med, at hans hukommelse forsvinder, bliver der åbnet op for fortidens sår og konflikter.

'Falling' er et intimt drama om familieforhold, fordomme og hukommelse. Dansk-amerikanske Viggo Mortensen, kendt fra bl.a. Oscar-vindende film som Ringenes Herre og Green Book, instruerer, skriver manus og spiller selv rollen som John, mens faren Willis spilles af veteranen Lance Henriksen i en type rolle, man aldrig har set ham i før. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.